BUSiness
"Groene" rolstoelbus

Deze, op vele punten verbeterde “groene” rolstoelbus, is in overleg voldoende beschikbaar. De rolstoelbus voorziet in (bijvoorbeeld) 4 rolstoelplaatsen en 9 zitplaatsen (de chauffeur meegerekend). Er zijn natuurlijk meerdere opstellingen mogelijk.

De rolstoelbus is af fabriek voorzien van een opstaptrede om een geschikte toegang te bieden via de rechter schuifdeur. Hier zijn uiteraard de nodige instapstangen voorzien, in de kleur zoals gevraagd in het bestek van voertuigeisen.

Aan de achterzijde is de rolstoeltoegang via een AMF lift voorzien. Deze biedt toegang tot de volledige automatische FiT® System Pro vloer om zo op de meest betrouwbare, eenvoudige en veilige manier rolstoelen te vervoeren. Vervoert u geen rolstoelen dan is de vloer vlak en gesloten.

In combinatie met het FiT® System Pro systeem worden onze laatste generatie vouwstoelen geplaatst. Deze voorziet in een comfortabele zitplaats voor de niet-rolstoelgebonden reiziger. Ook hier is betrouwbaarheid en eenvoud in gebruik wat u kunt verwachten. Deze ultra lichte stoel is voorzien van een driepuntsgordel voor zowel de rolstoel- als stoelgebruiker. Dit werkt simpel, veilig, snel en gelijkwaardig.

Enkele eigenschappen van de Fiat Ducato CNG; de auto is uitgevoerd als lengte 3, hoogte 2. Hij heeft een 3.0 liter 136 Pk sterke “natural power” motor op CNG. Dit is een Euro 6 motor met een handgeschakelde versnellingsbak. Er is een bijrijdersstoel aanwezig met verstelbare rugleuning en armsteun. Verder is er een airconditioning aanwezig, een radio en de auto wordt geleverd op all season banden. Deze keurige bus is recent verbeterd op vele punten om de betrouwbaarheid en functionaliteit als volwaardige taxibus te garanderen.
 
Bij Flex-i-Trans kunt u terecht voor het complete programma van voertuigaanpassingen:
rolstoelbussen met of zonder geïntegreerd vloersysteem, buurt- en minibussen, lijn- en rolstoeltaxi's, bussen voor openbaar vervoer en speciaal vervoer
Serving mobility
ISO9001ISO14001 Volg ons op LinkedIn